torstai 7. toukokuuta 2009

Villiintynyt tupa




Meillä pilkottaa taimia pitkin keittiötä ja eteistä. Talo on varjossa ja pieni, tilaa esikasvattaa siis vähän. Jokohan kohta uskaltaisi viedä taimet ulos? Kasvavat raukat ruukuistaan, suurenpia ei mahdu tupaan. Tai mahtuu, mutta mihin siirrään muun elämän siksi aikaa?

Pojalle nousi eilen illalla korkea kuume. Flunssaa kai. Yskiikin kovasti. Vaihteeksi siis sisäpäivä tänään. Meinaan etsiä reseptikirjasta sen helpon mustikkapiirakan, suunnitella kukkapenkin paikkaa (leikkokukille, siemenetkin odottavat). Jatkaa sylittelyä pienen kanssa, luultavasti katsomme Muumeja ja luemme. Laulamme kevätlauluja.

4 kommenttia:

Rauhantuomari kirjoitti...

Minulla on niin mahdoton talo- ja pihakuume! Vuokrakämpän pihalle ei viitsi kukkapenkkejä suunnitella, kun kohta kuitenkin tulee lähtö. Vain ruukkuihin tässä vaiheessa kukkia...

Hyvää päivää teille! Toivotaan että sairastelutkin ovat kohta ohi.

Annika kirjoitti...

Meillä on villiintyneet keittiön ikkunalaudat. Osa oli pakko viedä jo ulos, mutta yöksi koetan muistaa kiikuttaa takaisin sisään.
Tsemppiä ja jaksamista sairasteluihin, mietteesi ovat kovin tuttuja.

Juju kirjoitti...

Sama ongelma täälä, ja tuntuu että kasvavat sisällä turhan hoikkaa riukua nuo taimet. Kuka kertoisi koska voi viedä ulos, ihmettelee aloiteleva puutarhuri.

emäntä kirjoitti...

Rauhantuomari, laita ihmeessä joku pieni kukkapenkki. Ja kasvimaa=).

Annika, minä olen uskomattoman hyvä unohtamaan ruukut yön armoille. Viime vuonna kuoli muratti, kun yöpakkaset yllättivät.

Eilen tänään huomenna, pitäisi vissiin malttaa odottaa, että yöpakkaset loppuvat. Tai sitten suojata kasvit yöksi, jos halla uhkaa. Yrityksen ja erehdyksen kautta meillä ainakin tätä opetellaan =D.