maanantai 24. maaliskuuta 2008

Aikaa

Laiskottelua, suunnittelua. Naulojen naputusta ja kaappien siirtelyä. Keittiö alkaa muotoutua. Vielä puuttuisi astiakaappi, sen etsiminen on toivotonta...Olen huomannut... Lautashyllykön tahtoisin myös, vanhat ovat tietysti parhaita. Mutta luulenpa, että sellainen valmistuu Peikkolan omassa verstaassa. Etsiminen on niin hidasta.Ruokaan on myös ollut aikaa keskittyä. Ihanaa, kun mieskin on kokannut. Tänään mies pääsi vihdoin pilkillekin, mutta saalis jäi vähäiseksi. Pääasia, että pääsi menemään. Itsekin kävin jäällä kävelemässä ja kaakaota juomassa. Isovanhemmat viihdyttivät lapsia kotona. Lapset yskivät ja niistävät, isompi ei välitä, pientä harmittaa.Keittiön kaappeja tuli myös siivottua. Yksi hulluuteni nämä emalit. Näille (ja muutamille muille...) pitäisi keksiä hyvä säilytyspaikka. Saisivat olla näkösällä, ainakin osa, mutta kuitenkin poissa tieltä.

Tällaisia huolia, onneksi vain pieniä. Huomenna alkaa arki, taitaa tulla taas ryminällä, sen verran lötköjä päiviä tässä on vietetty.

4 kommenttia:

-Mai- kirjoitti...

Hei, mulla on tuohon ruskeaan kukkalautaseen kuppi, mutta lautaseen en olekaan vielä ennen törmännyt:)

emäntä kirjoitti...

Hei Mai, minulla on noita lautasia neljä, ei muuta... Haaveissa vain=). Kerran näin Helsingissä jollain kirpputorilla koko kahviastiaston, mutta se oli liian kallis meikäläisen rahapussille.

Liivia kirjoitti...

Mitä astioita! Tuo kettumukikin...
Meiltä puuttuu vieläkin keittiöstä hyllyt. Keittiön kaapistoja ei haluttu, mutta ne hyllyt olis sentään kivat.

emäntä kirjoitti...

Hei Liivia, meillä on kyllä kaapit ja pari isoa vitriiniäkin (olivat talossa kun muutimme), mutta kun ne ovat niin ...rumat... ja epäkäytännölliset. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...