tiistai 14. lokakuuta 2008

Kaaoksen keskeltä

On mukavaa, että tulee valmista. Putkiremontti on edennyt, huomenna pitäisi olla viimeinen rutistus. Tietysti se tarkoittaa taas repun pakkaamista ja mummolaan ajoa. Pelkäänpä, että emme olleet viime viikolla kovin kummoisia vieraita (tämä on tietysti turha pelko), sillä tytär reagoi taas kovin voimakkaasti muutoksiin (= huutoa, kiukkua, märyä). Poika ottaa rennommin. Toisaalta äitin poistuminen paikalta tuntui auttavan; viikonlopuksi tulin kotiin paneloimaan seiniä ja siihen olivat loppuneet tyttären raivokohtaukset. Onneksi seuraava reissu kestää vain yhden yön. Näillä näkymin.

Piha avartui, kun kolme lokakaivoa poistettiin. Tietysti nyt on tilalla pelkkää hiekkaa ja savea, odotan pikkupakkasia, mutta vettähän täällä tulee kaatamalla. Mies oli pyytänyt kaivonrenkaita minulle kukkapurkeiksi. Kovin suuria ovat, ihanaa, saan niihin tuijia tai jotain. Mietintään.

Syyshortensia ei kuulemma tykkää siirtelystä, vähän minua epäilyttää tykkääkö tuosta sitomisestakaan... Muuten piha ei hirveästi kärsinyt, jos ei siis mietitä tuota kaikkialle kantautuvaa savivelliä. Ja siitäkin kärsii kai eniten omat hermoni ja eteisen lattia=).

Sisällä on täysi sekasotku. Panelointi jäi kesken, huonekaluja on siirrelty molempien remonttien tieltä. Vielä ei häiritse.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No on siinä sinulle taas pihahommia tiedossa;) Kivaahan se kyllä on pihaa laittaa. Mukavaa kuulla, että remppa etenee;)

kati kirjoitti...

Kuulostaa jotenkin tutulta ;) Olenkin muuten unohtanut laittaa omaan blogiini postauksen meidän pihan myllerryksestä, tuli nyt mieleeni. Meillä kaatui kymmenkunta puutakin siinä ohessa, joten saatiin ihan uusi pohjoispuolen puutarha siinä samassa ;)
Jaksuja remonttikaaoksen keskelle. Hyvä siitä tulee!

leena kirjoitti...

Hauskaa, että täällä taas on merkintöjä!

Remontit tuntuu olevan aina isompia käytännössä kuin kuvitelmissa, mutta edistyminen on aina mukavaa. Meillä on ollut pientä säätöä kylpyhuoneessa, mikä on jostain syystä aiheuttanut yleiskaaoksen muihinkin huoneisiin...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kaaos helpottaa pian, rempan keskellä eläminen vaatii aina ylimääräisiä ponnistuksia. Voimia ja kiitos kun vierailet blogissani!

emäntä kirjoitti...

Heippa! Kiva, kun ootte jaksaneet lukea remonttivuodatusta ja kiitos kannustuksesta=)