sunnuntai 8. maaliskuuta 2009
Aurinko saapui viimein. Sairastan lasten kanssa. Taas. Tytär onneksi tokeni sen verran, että pääsi miehen kanssa pilkkireissulle. Minä ja poika pysymme sisällä. Olemme karmean pahalla tuulella. Ainakin välillä.

Yskimisen ja pojan viihdyttämisen lomassa sain sentään virkattua yhden pallon. Lanka on ihan jotain muuta kuin halusin, mutta silmäni eivät tajunneet tummia sävyjä. Kadotin silmukat. Mutta tämä oli silti kivaa, kiitokset Paperisydämelle ideasta.

Alimmassa kuvassa näkyy yksi savotta, tuo lattia. Yläkerrassa on ruma ruma ruma muovimatto, alla olisi kai puutakin... Mutta tämä odottaa vielä, on tärkeämpääkin (paitsi jos jonain päivänä kyllästyn odottamaan..)

Mukavaa naistenpäivää vielä, toivottavasti ystävät olette pirteämpiä ja iloisempia kuin me täällä !

6 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää. Toivottavasti paranette pian ja pääsette nauttimaan auringosta.

emäntä kirjoitti...

Kiitos Niina! Eiköhän tämä tästä ala helpottamaan, eihän keväällä ehdi sairastaa =)

Kottis kirjoitti...

Naistenpäivätervehdys myös minulta ja pikaista paranemista!

Syysleimu kirjoitti...

Löysin blogisi! Kivoja ajatuksia!

Luin tuosta unitutin luopumisesta aikaisemmassa kirjoituksessasi. Meillä unitutista luovuttiin myös pari viikkoa sitten. Ensimmäinen yö meni hyvin, mutta seuraava olikin rankkaa. Koko talo oli hereillä! Nyt on jo totuttu tutittomuuteen. Vaan alkoi meilläkin taas nuhailu ja yskä... Tulisipa pian kesä ja kuivemmat kelit..

Paranemisia sinne!

himalainen kirjoitti...

Toivottavasti voitte jo paremmin.
Noita palloja ihailin minäkin, tämä oli mukavan pirteä. Luulen, että nyt olisi hyvä virkatakin kirkkaan värisiä palloja. Tämä oli kaunis. Paitakin tuossa ylhäällä kaunis ja kevyt.

emäntä kirjoitti...

Hei Kottis, pitkästä aikaa =). Kiitos toivotuksista!

Syysleimu, kävin aamulla lukemassa sinun blogiasi, mutten ehtinyt kommentoida! Hauskaa, että löysit tänne, tulen taas vastavierailullekin.

Himalainen, kyllä kirkkaat värit väkisinkin houkuttavat. Menee vuodenaikojen mukaan. Paitsi oma vaatetus tahtoo olla tasaisen tummanpuhuvaa.. ehkä pitäisikin virkata värikäs helminauha piristykseksi.