maanantai 28. tammikuuta 2008

Hurautettuja


Juju -kirjan neuvojen mukaan "hurautin" hameet itselle ja tyttärelle (kankaina vanha verho ja pöytäliina, kirpparilta molemmat). Puolikas päivä siihen kului ja olen aivan väsyksissä. Mutta yrittää pitää, ensi kerralla ehkä jo kaavojen kanssa=). Avuksi olisi myös:

-lapsenvahti
-rauha ja hiljaisuus

-kärsivällisyys, kärsivällisyys, kärsivällisyys

-parempi valo

-hakaneula

-neulatyyny

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihastelin oranssia kukkakangasta ja tajusin, että vanhempieni takkahuoneessa taitaa yhä olla samaisesta kankaasta tehdyt retroverhot! :D

emäntä kirjoitti...

Heippa! Yritin muistella, mutta en saa päähäni yhtään tekstiiliä vanhempiesi kotoa... siitä on liian kauan... En kyllä muista muidenkaan verhoja=). Mutta hauska sattuma. mahtaisiko äidiltäsi löytyä tarpeettomia retrokankaita.....??

Anonyymi kirjoitti...

Heip! Kiva kun tämä kommentointi tosiaan toimii nyt molempiin suuntiin! :)

Olen ratsannut kaikki retrokankaat äidin vintiltä. Viimeisin löydös on aito 70-luvulta peräisin oleva isoa kukkakuviota oleva kaitaliina eteisen laatikoston päälle. Pitäisipä lähettää siitä kuva sinulle... :) Harmillista vaan, että suurin osa vanhoista verhokankaista oli sellaista ohutta, vähän läpinäkyvää kangasta, joten niistä ei taida oikein tulla vaatteita. Mutta tiukasti kielsin hävittämästä mitään vanhoja verhoja tms. :)

Tsemppiä käsityökokeiluihin! :D