sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Piipahdin taas kirpparilla. Arabiaa (vanhoja valkoisia lautasia, jäi kuvaamatta), yksi oranssikuvioinen. Miehen kommentti oli nimenomaan tämä, ai YKSI. No kun oli vain 50 senttiä ja ja ja... oranssi jotenkin viehätti. Muutenkin haalin nyt värejä ympärilleni, vihreää kaikkein eniten. Aika haaleita sävyjä tosin.
Vanhaa helmitaulua olen pitkään haaveillut, nyt sen sain=). Maatuska tarttui mukaan vähän vahingoissa, kun omani on vuosien varrella hukkunut johonkin.
Muutakin kivaa löytyi, mutta kuvista tuli niin surkeita. Ehkä siis lisää myöhemmin.
Piha on kamalassa kunnossa. Tänään puhdistin kukkapenkkejä, tulppaanien ja krookuksien alut paljastuivat lehtien alta. Ja talventörröttäjien, olivat kai ne kauniita hangessa, mutta nyt ruskeina ja märkinä pitkin penkkiä, äh.
Suunnitella taas voipi, mutta tuskin tänä(kään) kesänä pihalla suuria tapahtuu. Tai tapahtuu (vesijohto vedetään), mutta ehkei kukkarintamalla.

3 kommenttia:

Tiivi kirjoitti...

Hih. Minäkin juuri nappasin kirpputorilta helmitaulun mukaani. http://tiivin.blogspot.com/2008/04/vanha-suola-janottaa.html

emäntä kirjoitti...

Heips, samanlaiselta näyttää=).

aino kirjoitti...

värejä haalin minäkin, vihreä on ollut pitkään suosikkini, mutta nyt kaipaan punaista ja oranssia. tuo lautanen on kaunis!