maanantai 27. lokakuuta 2008

Puuhaa
Lauantaina saimme vihdoin putsattua pihasta remonttiroinat, ja samalla siivosin aittaa. Miten sitä kertyykin turhaa roinaa... Aittaan jäi vielä kirpputorikasa. Kaiken tarpeellisen joukkoon=)
Maalatakin ehdin, puulaatikon ja lasten jakkaran. Liiteristä löytyneet ikkunat odottavat kunnostusta. En millään osaa päättää, mitä niille tekisin (näitä on siis ruhtinaalliset kaksi kappaletta)

Muutenpa elo on ollut ihan tavallista. Sadetta tai sumua. Suklaakakun leipomista (eihän sen syöminen tuhoa karkkilakkoa, eihän). Askartelua. Mukavan postin kirjoittelua ja vastaanottamista. Pyykkäystä. Talon pyykkihuolto on olematon, joten yritän venyttää pyykkipäivää poutapäiviin ja sen kyllä huomaa... Kuitenkin pyykkiteline melkein asuu keittiössä takan edessä. Kodinhoitotila on suunnitteilla pienen sisäsaunan tilalle, mutta se on ensi kesän asia.


8 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Mukavia puuhia, varsinkin tuo osa suklaakakusta :P

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Niin inspiroivia. Ja suklaakakku kuulosti minustakin erittäin hyvältä. Mulla on ankara ompeluvaihe menossa, joten inspiraatiota ja suklaakakkua tarvitaan. :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Päiväsi kuulostavat touhukkailta ja mukavilta. Pyykit ovat kyllä jokapäiväinen ilomme :) Ja suklaakakku ei missään nimessä tuhoa mitään karkkilakkoja. Sehän on suorastaan hyvää terveydelle, nampskis :)

Mari kirjoitti...

Ihana postaus:) Leivottiin eilen mokkapaloja, söin niin paljon, että melkein yökötti! Ihanat inspiroivat kuvat:)

leena kirjoitti...

Ihana ruusunmarjarinkula!

Meillä myös pyykinkuivaushankaluutta...

aino kirjoitti...

puuhaa ja suklaakakkua, onko parempaa arkea!
niitä täälläkin.
kaunis punainen marjakoru minunkin mielestäni.

Virkattu lintu kirjoitti...

Kivoja juttuja! Ja suklaakakku maistuisi minullekin :)

emäntä kirjoitti...

Kiitos taas kaikille mukavista kommenteista! Arki jatkuu=)