keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Hieman heitteillä
Tämä blogi ainakin. Anteeksi. Mies keksi siirtää koneen eteiskomerosta yläkertaan, joten yhteydet ovat oikeastikin olleet tässä välillä poikki.

Muutenkin Peikkolassa vallitsee yhä pieni sekasorto, jonka kyllä meinaan saada tällä viikolla jotenkin järjestykseen. Keittiön ja olohuoneen seinien panelointi pitäisi saada loppuun ja olohuoneen katon panelointi purkaa. Eilen revin keittiöstä katon alas (lasten kanssa...), kun meni hermot odotteluun. Yllättävän hyvin meni, pienet jaksoivat aikas hyvin keskittyä omiin leikkeihinsä (yleensä isompi tulee iholle, työntää päänsä työkalun viereen, miten, miten, miksi, miksi, MITÄ, MÄÄKI HALUUN ja pienempi roikkuu muuten vaan lahkeessa ja huutaa syliin). Paneloinnissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta kun oli mahdollisuus saada edes vähän korkeutta lisää tähän matalaan majaan... ja altahan paljastui tietysti ihanuus =) (tai ainakin siitä tulee joskus ihanuus, maalia vielä tarvitaan). Valoja en saanut kytkettyä takaisin, joten hyvin tunnelmallista iltaa vietettiin=). Vanhat hirret on joku koteloinut paneloinnin JÄLKEEN, mikä tietysti hankaloitti hommaa. Kotelot istuvat kuin iho,liimattu ympäriinsä. Nekin täytyy rytkäistä alas, mutta ilman lapsia, sen verran paha siivo tulee.

Tänään parantelen selkääni ja ajattelin neuloa. Aurinkokin paistelee mukavasti, joten uloskin taidamme mennä pienen päiväunien jälkeen. Huomenna ehkä saan lapsenvahdin ja remontti jatkuu....


5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi hienoja remppa kuvia! Kyllä siitä äkkiä alkaa valmista tulla:) Minäkin olen pari päivää tässä kärsinyt selkäkivuista...Hirveää. Ei ole kutominenkaan oikein onnistunut.

leena kirjoitti...

Hienoa tulee!

emäntä kirjoitti...

Kiitos, Mari! Selkäkipu on raivostuttavaa, minulla se oli tällä kertaa pelkkää väsymystä (kenties kummista työasennoista=) ), joten pääsin siitä levolla. Toivottavasti helpottaa jo sielläkin!

Leena, kiitos=).

Marja kirjoitti...

Mainio "löytö"!

emäntä kirjoitti...

Kiitos Ilona=)