perjantai 27. helmikuuta 2009

Sekaista sekasotkusta


Olen sairastellut, siitä tämä hiljaisuus. Nyt alkaa jo helpottaa. Viime päivät olen keräillyt kirpputorikuormaa. Hukumme roinaan, ahdistaa. Miten vaatettakin voi olla niin paljon?? Komeron perukoilta löysin säkin omia ja miehen vaatteita, jotka olen joskus vuosi sitten valinnut kierrätykseen. Säkki vain oli unohtunut... ja mitä sieltä löytyikään! Kaikki ne "kadonneet" talvihameeni ja unohtuneita mekkoja mm tämä:

(oli pakko laittaa juuri tuo kuva, varjon takia, saa minut hihittämään... vaikkei muuten mikään huippuotos olekaan)

Nyt en raskikaan luopua. Toisaalta kiva tehdä löytöjä omasta kaapista, toisaalta karmivaa. Mutta lajittelu jatkuu, silittäminen, hinnoittelu, lasten tavaroiden järjestely... Toivon, että viikon päästä meillä on nurkat tyhjillään.

Jottei tekeminen loppuisi, tänään meinaamme vielä lasten kanssa siivota kirjahyllyn, leipoa pullaa ja suunnitella ja rakentaa hyllyn/naulakon, johon ripustaa jotain pientä. Epäilen, että viimeksi mainittu tulee jäämään hieman kesken...eikä se johdu ainakaan innokkaista apulaisista =)

5 kommenttia:

Rauhantuomari kirjoitti...

Sinulla on täällä aina aivan hirvittävän ihania kuvia. Kateellisena katselen ja huokailen, minä haluan myös tuollaisen unelmieni kodin!!! Olen oikeasti vihreä kateudesta. Löytyikö muuten se sohva, josta aiemmin kirjoitit?

emäntä kirjoitti...

Hei Rauhantuomari, sinun pitäisi tulla käymään, näkisit kaiken keskeneräisyyden (ja epäjärjestyksen)=). Vaikka kaipa sekin on yhdenlainen unelma, välillä vaan tuntuu, että olisi kiva, jos kaikki olisi jo valmista (mitä sitä sitten tekisi??). Sohvaa ei ole löytynyt, tai on parikin, mutta emme ole päässeet miehen kanssa yhteisymmärrykseen. Kumma juttu ;)

kati kirjoitti...

Voi tuota samaa järjestelyä ja turhan roinan pois laittamista olisi meilläkin kasapäin tehtävänä. Olenkin alkanut miettimään josko pitäisin pihakirppiksen ensi kesänä ;)

Kyselit siitä kannumaljakosta blogissani. Olen sen viime vuonna ostanut, mutta en ole ihan varma mistä. Uskoisin kuitenkin että se oli jostain ns. halpakaupasta (kalliit ostokset muistaisin, hih) eli olisikohan minimani tai Halpa Halli kenties kysessä. Noistakin kun tekee joskus löytöjä!

Prisca kirjoitti...

hei.olipa kiva kurkistaa blogiisi.mukavaa elämän makuista kerrontaa...tuo löydetyt talvihameet -juttu kuulostaa kovin tutulta...eikä koskaan pidä antaa ystävän tonkia pois vietäviä vaatteita, sillä silloin ne alkavat taas näyttääkin tosi kivoilta...

emäntä kirjoitti...

Hei Kati, kiva kun vastasit maljakko-uteluihini=). Kannattaa aina kulkea silmät auki, löytöjä voi tosiaan tehdä mistä vain. Pihakirppis olisikin hyvä idea!

Aurinko ja kuu, juuri ajattelin kysäistä kavereilta josko haluaisivat penkoa vaatekasani ennen kuin vien kierrätykseen. Saas nähdä, miten käy;)