perjantai 1. helmikuuta 2008

Satumainen talvi


Tilasin vuodenvaihteessa ensimmäisen Tilda kirjani. Kirja on Satumainen talvi eli talvisia, jouluisia askarteluja. Ajattelin, että kirja kannustaisi minua ompelemaan ja ehkä kun tässä ahkerasti harjoittelisi, ensi jouluna pukinkontissa olisi satumaisia poroja ja enkeleitä.

Kirja viipyi matkalla kuukauden; painos pääsi loppumaan kustantajalta välillä. En ihmettele, niin paljon tätä on hehkutettu. Itse en tunnusta olevani mitenkään hurahtanut Tildaan, vaikka näistä tykkäänkin. Mutta samoin tykkään monesta muusta. Parasta antia tällaisissa kirjoissa onkin ideat ja niiden muokkaaminen omaan tyyliin sopivaksi. Minä kun en oikein pysty tekemään mitään täysin ohjeiden mukaan... Ikuinen vastarannankiiski...

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani, tulin vastavierailulle. Varo vaan, Tildaan voi jäädä koukkuun. ;)

t. Nora

Maria kirjoitti...

Tilasin myös ensimmäisen Tilda-kirjani - Tildas Julehus. Kirja oli täynnä kaikkea nättiä, mutta se ei täysin ole sitä minua. Olen myös vastarannankiiski :). Muutamia juttuja sieltä poimin, mutta muokannut ne tekeleissäni omanlaisekseni. Lintua käytin joulukorteissa, mutta siitäkin lähti vaaleanpunan sävyt. Ehkä jos lapseni olisi tyttöjä, niitä tulisi enemmän käytettyä sellaisenaan.