keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Sohvia

Olohuoneesta on tullut aikalailla mieheni valtakunta. Huone on niin pieni, ettei sinne mahdu kuin välttämättömimmät. Sohva, tv-taso, muutama hylly kirjoille(ni). Ja lattialla on varsinainen lelukarnevaali koko ajan, siitä lapset pitävät huolen.

Mieheni sen sijaan on pitänyt huolen tekniikasta. En jaksa puuttua siihen, olen vain tyytyväinen, jos kaikki toimii. Ja jos osaan käyttää kaikkia laitteita... Luulen, että mieskin on aika tyytyväinen PAITSI... se sohva. Meillä on -käytännön syistä- ihan tavallinen, niksnaks-levitettävä vuodesohva. Mieheni ilmoitti haluavansa kunnon kotiteatterisohvan (esim täältä ) . Olin yllättynyt, olikohan se vitsi, en uskaltanut kysyä. Huokaus ja syvä sellainen. Mutta toisaalta sehän on vain sohva. Ehkä onnistuisin naamioimaan sen...

Minä puolestani olen etsiskellyt puusohvaa. Voi kun osuisi sopiva jo kohdalle! En pysty tarkkaan sanomaan, millaisen haluan (paitsi vanhan), tiedän sitten kun näen sen. Tässä saattaa siis mennä vielä tovi... Kahden sohvan loukkuun emme jää, sillä puusohva tulee sijoittumaan luontevasti keittiöön taikka eteiseen.(kuva:Koti ja keittiö)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset ihanasta ystävänpäiväyllätyksestä!

emäntä kirjoitti...

Olepa hyvä vaan=)