maanantai 28. heinäkuuta 2008

Muitakin sävyjä

Viikonlopun rymyilystä selvittiin. Kanoottiretki oli varsin hauska, ei kastuttu, kaaduttu, ei edes horjuttu. Muutamaan otteeseen kanoottia piti kantaa (vähävesisten pikkukoskien yli), ja se kyllä meinasi käydä hermoille. Rannat on päästetty huonoon kuntoon, raahaa siinä sitten venettä parimetristen nokkosten keskellä. Mutta kuuluu kai asiaan, pienet pistelyt ja kirpaisut.

Tänään onkin syksynhenkäys tuulessa (tai ehkä se vain tuntuu siltä helteen jälkeen). On tehty kotihommat, pyykit pesty, ruuat laitettu. Vähän näperrelty kortteja ja leikekirjaa. Tehty vanhoja palapelejä. Alla kirpparilöytö, kuvan takia ostettu. Yllättäen pari palasta uupui, tytärtä ei paljon harmittanut, äitiä ehkä vähän.
Leikekirjaan liimattiin vaaleita kuvia, mutta myös täyteläisempiä, syksyisempiä. Jotenkin on tullut myös haalittua pihaan rojua syksyä varten, ruskaa, havuja, käpyjä odottamaan.
5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minäkin olen hamstrannut leikekirjaa varten ison läjän kuvia, ja jopa kirjan... En osaa sanoa milloin on liimauksen aika:)

Meillä oli tänään vielä hellettä... Oltiin monta tuntia rannalla:) Syksy kuitenkin pikku hiljaa hiipii mieleen...

Mukavaa viikon jatkoa:)

Mari

leena kirjoitti...

Aina haaveilen kanoottiretkestä, kuulostaa kivalta.

Virkattu lintu kirjoitti...

Minä pidän syksystä, melkein jo vähän odotankin sitä :)

Myös leikekirjoista tykkään, ja niitä onkin kertynyt vino pino. Pitäisikin liimailla taas kuvia niihin, en ole sitä vähään aikaan harrastanutkaan...

Sanna kirjoitti...

Mukava kuulla että kanoottiretki meni hyvin, muutamaa harmittavaa kanto urakkaa lukuun ottamatta

emäntä kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteista!

Minulla nuo leikekirjat täyttyvät, kun on ahkera apuri (tytär), joka liimaisi sitten ihan kaiken mahdollisen ja moneen kertaan. Onneksi ei ole niin tarkkaa meillä...

Kanoottiretkiä suosittelen kaikille=)