maanantai 26. toukokuuta 2008

Taimet

Kävin viikonloppuna kukkakaupassa. Huh. Kesäkukkia oli niin paljon, etten osannut oikein valita. Luulin haluavani pelkkää valkoista, mutta kun... mukaan tarttui sitä valkoista ja vähän violettia. Jostain syystä tuo yhdistelmä tuntuu nyt hyvältä.
Parasta antia oli kuitenkin yrttihylly. Omat kylvökset eivät ole vielä nousseet, joten enpäs voinut vastustaa kiusausta. Tomaatintaimia ostin myös pari, niitä joutuu vielä vaalimaan, meinasivat raukat heti ensimmäisenä yönä paleltua.Muuten tässä on lähinnä pyöritty sisällä, podettu flunssaa, valvottu. Pahin tauti on jälleen kerran pienimmällä. Tyttärellä näyttää menevän pelkällä niistämisellä ja kiukulla ohi. Hyvä niin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuossa olekin sitruunamelissaa, ilokseni huomasin omassa maassa sen olevan viimevuodelta, enkä muistanut ollenkaan.Hieman kyllä nyt kärsineen näköinen kylmyydeltä.
Ja pikaista flunssasta toipumista nyt kun kesäkin alkaa....

emäntä kirjoitti...

Hei Eija! Kyllä se on sitruunamelissa, ja se tosiaan on monivuotinen. Meillä nämä kasvavat nyt sinkkisaavissa, mutta pitää keksiä paikka pihalta kesän kuluessa, että sitten talvehtisivat hyvin=)