perjantai 9. toukokuuta 2008

Tänään sataa. Ihanaa, mikä tuoksu. Tuulikin on tyyntynyt, tuntuu heti lämpöisemmältä.

+++

Tyttärellä oli kerhoaamu, pojan kanssa kävimme kirjastossa. Lastenosastolla on hylly, jonka päällä on kaksi suurta nallea. Poika parkkeerasi hyllyn juureen istumaan ja huutamaan kurkku suorana. Eihän sitä voi ymmärtää, miksi lelut ovat korkealla, tavoittamattomissa. Reissu oli siis varsin nopea, mutta yhden ihanuuden ehdin lainata, ja yhden penkoa löytökorista.
Lainattu oli Onnea vauvalle -kirja (Catherine Woram). Tässä(kin) paljon tuttua ja useaan kertaan tehtyä, mutta hellyttäviähän nuo jutut ovat. Mm tällaiset tossut:
Neuloin vasta kaverin vauvalle tossut jostain samatyylisestä kirjasta. Nämä olivat helpot ja mukavat tehdä, ehkä seuraavaksi voisinkin yrittää noita ommeltuja. Ompelukoneen kanssa vain en edelleenkään tule toimeen, mutta sitkeästi yritän... Ja tietysti käsinkin voi ommella, se on hauskaa.Jostain syystä kuva tuli tähän väärinpäin, jos joku tietää, kuinka voi näitä käännellä, olisin kiitollinen avusta!!! Minäkö onneton tämän koneen kanssa...

Ostamani kirja oli Ica-Kurirens bästa Snickar-modeller. Siinä on nikkarointia hyllyistä keinuheppoihin. Ihan hauska kirja, luulen, että ainakin tämä vekotin saavuttaisi meillä suuren suosion ...
Tulipas huono kuva. Tuo on siis sellainen vaijerin varassa "lentävä" lentokone. Keinut on ainakin pihaan tänä kesänä hommattava, tyttären mielestä myös liukumäki ja kiipeilyteline. Huokaus. Onko se vain niin, että lapsien on aivan pakko haluta aivan kaikkea??
Ei kommentteja: