maanantai 18. elokuuta 2008

Arki

Tänään alkaa tyttärellä kerho. Varma syksyn merkki. Nelivuotias saa jo olla kahtena päivänä viikossa kerhossa, kolme tuntia kerrallaan, minullahan on kohta aikaa kaikenlaiseen puuhasteluun. Toisaalta pitää sumplia pienemmän päiväunia ja vähän taitavat ruoka-ajatkin venyä, mutta eiköhän kaikki asetu uomiinsa.

Itselleni lupasin myös jonkun kivan kurssin. Meidän kylän tarjonta on hieman heikko, naapurissa olisi paremmin, mutta matka on sitten kuitenkin pitkä. Lopulta päätin ilmoittautua jumppaan, vaikka keramiikka tai piirustus olisikin ollut vähintään yhtä kivaa. Satsaan siis tiukkoihin pakaroihin (hah) ja hoidan luovuuden kotona (hah).

Mutta lapset kasvavat, joskus on taas enemmän aikaa omiin juttuihin.4 kommenttia:

Kottis kirjoitti...

Satsauksesi tiukkoihin pakaroihin sai minut hymyilemään! Itse mietin jumpan ja keramiikan välillä;keramiikka voitti. Pakaroissa olis ollut kyllä työstön varaa...;D heh heh!

Mutta hei, tärkeintä on joku oma juttu viikkoon ja tiesin,että jumppavalinnalla en mene kevääseen asti, keramiikalla kyllä.

Terveisiä arjen keskelle! :)

emäntä kirjoitti...

Hei Kottis, kiva kommentti, kiitos=).
Minulle jumppa on ollut tosi tärkeää joskus nuorena ja notkeana(heh), ja nyt on mukava päästä taas siihen mukaan. Valinta oli kyllä tavallaan vaikea, ja piti taas miettiä koko perhettä eikä vain itseään... Mutta pääasia tosiaan, että on jotain pääntuuletusta.

Mari kirjoitti...

Kuullostaapas kivoilta suunnitelmilta. Minua harmittaa, kun on niin kiire, etten ehdi harrastaa mitään. Ensi vuoden alussa siihen tulee muutos:) Mukavaa arjen aloitusta!

Mari

emäntä kirjoitti...

Kiitos Mari=). Minullakaan ei ole ollut aikaa omille harrastuksille, vaikka en töissä ole ollutkaan... Ei vain ole päässyt tiettyyn paikkaan, tiettyyn kellonaikaan, mutta nyt se on vihdoin mahdollista.