perjantai 22. elokuuta 2008

Siellä täällä vihertää

Puutarhahulluus iski. Jo oli aikakin. Vanhat kukkapenkit kasvavat kaikkea mahdollista, istutettua, luonnonkukkaa, heinää, vattua ja haapakin löytyi. Mullassa vilistää myös matoja, sisiliskoja, kaikenvärisiä muurahaisia sekä lukematon joukko tuntemattomia ötököitä. Tiedättehän.

Penkkejä on kaksi, suurensuuri ja vähän pienempi. Viimeistä aloin eilen lasten kanssa raivata. Puoliväliin päästiin, muutama kukka ja havukin saatiin istutettua. Kiviä lisää, havuja lisää, jotain pientä kukkaakin vielä tarvitaan. Ja voimaa, särkylääkettä. Lapsenvahtikin kelpaisi.

Keskeneräisestä ei kuvia, sen sijaan kaverin tuoma miniruusu. Hauska.Jottei tekeminen loppuisi, kylpyhuoneen suunnittelu jatkuu. Tänään sovittelin kippoja komuutin päälle, vähän voi tulla ahdasta. Kaapin värikin vielä mietityttää, miten tuota raaskii maalata... vaikka toivoinkin jotain vaaleaa...8 kommenttia:

Meininkäinen kirjoitti...

Oi ja voi miten ihana MUKI! :)

Mari kirjoitti...

Kaunis ruusu, ihana komuutti... Mitäs jos olisi muuten vaaleaa ja komuutti saisi olla tuon värinen?

Minulla on aina puutarhavillitys keväällä... Näin loppu kesästä keskityn ainoastaan kastelemaan kukkasia ja silloin tällöin nykäisen jonkun rikkaruohon jostain, jos siis viitsin. Mukavaa sunnuntaita!

Mari

emäntä kirjoitti...

Meininkäinen, kiitos=). Olen hulluna noihin emaleihin...

Kiitos, Mari=). Hyvinkin paljon mahdollista, että seinistä tulee vaaleat, lattiasta ruskea ja muita värejä löytyypi sitten kalusteista ja tekstiileistä. Jotenkin tuntuu, että seiniin yms on hyvä valita neutraali sävy, ettei sitten kyllästy. Mutta katsotaan nyt, kun pääsen oikein kunnolla tutkimaan tarjontaa... =D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Emäntä! Pääsin pikaisesti kirjastolle nettiin ja heti piti käydä kurkkaamassa sun kuulumiset! Mukavaa syksyä sinulle!

Satu kirjoitti...

Tuo muki on herkku!IHANA! Syksyihmisenä minullekkin iskee aina tähän aikaan vuodesta tuo puutarhainto...Vielä tosin suunnitteluasteella...:)
Mukavaa viikonalkua, satu

emäntä kirjoitti...

Hei Tiina, kiva kun pääsit piipahtamaan! Mukavaa syksyä sinullekin=)

Satu, kiitos, hyvää viikonalkua sinnekin. Minullakin on täällä taas suunnitteluvaihe menossa... mutta viimeistään viikonloppuna pitää taas tarttua lapion varteen.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Minäkin ihailen mukia.

Liivia kirjoitti...

MIKÄ MUKI! Ja muutkin esineet niin kauniita.