maanantai 4. elokuuta 2008

Hulinaa

Appivanhemmat kävivät viikonloppuna pikavisiitillä. Veivät suuret astiakaappini ja pirttikaluston. Toivat pesukommuutin ja pienen kaapiston. Komuutti odottaa kylpyhuoneremonttia, eteisen lattialla vielä tällä hetkellä. Kaappi sopi lastenhuoneeseen, sai täytteekseen vaatteita. Vanha vaatekaappi pitäisi vielä kantaa ulos.
Astiat ovat pitkin poikin keittiötä, vähäisillä tasoilla. Pojan ulottumattomissa. Vanhemmiltani on tulossa mummin vanha senkki. Odotan sitä.Hauskaa laittaa lautaset samaan
kaappiin kuin mummi aikoinaan.
Klaffipöytäkin valmistui, se(kin) on kannettu sisään ja yläkertaan.


Olen siis kestinnyt, viihtynyt, kiertänyt kirppareita, kantanut huonekaluja edestakas. Ihmetellyt rupisammakkoa. Koiriakin pihalla laukkasi, otimme hetkeksi hoitoon kunnes omistaja tuli hätiin. Onneksi oli puhelinnumero pannassa!

Lisää vieraita on tulossa ehkä jo huomenna.
Lisää hulinaa, hetkeksi, mukavaa.

Olen iloisella mielellä, koti näyttää taas enemmän meiltä. Harmi, että sataa ja on pimeää, kuvia ei nyt kannata ottaa. Valoa odotellessa, oikein hyvää viikonalkua!


+++

Myöhemmin ilma vähän kirkastui. Teimme iltapalaa nuotiolla, etsimme -yllättäen- matoja, minä kolusin vanhaa grillipaikkaa ja liiteriä. Pieniä löytöjä, löytöjä kumminkin. Kuvan kalasta tuli miehen kanssa pientä hyväntahtoista kinaa, minusta tuosta tulisi kiva koriste, mies käyttäisi "oikeaan" tarkoitukseen.

Ei kommentteja: