tiistai 19. elokuuta 2008

Kissakuumeeseen

Tyttärellä on parantumaton kissakuume. Tosin muutkin eläimet kyllä kelpuutettaisiin meille asumaan, hevosesta viimeksi haaveiltiin. Siis hetki sitten. Vielä ehtii tänään haluta muitakin karvaisia. Tai karvattomia, kuten käärmeitä. Huh.


13 kommenttia:

Virkattu lintu kirjoitti...

Kissat on kyllä kivoja :) Ja voi kuinka suloisia ovatkaan nuo kuvan pehmokissat!

leena kirjoitti...

Meillä on kissoja, mutta minä haluaisin vielä koiran ja pupun ja kanojakin...en vaan taitaisi ehtiä hoitaa niitä kaikkia, kun muu perhe ei halua mitään eläimiä, kissat riittävät. Kumma perhe.

Satu kirjoitti...

Meillä kans podetaan jos jonkinmoista eläinkuumetta...Välillä koiraa, seuraavana päivänä kissaa, kultakalaa, hamsteria, pupua, ihan melkein mitä vaan, mikä eläimen kriteerit täyttää. Vielä ollaan kuitenkin toppuuteltu ja tyydytty ihailemaan kotipihassa joka ilta apilaa rouskuttavaa pupua, mäyrää joka tallusteli mennä aamuna naapurin pensaasta, naapurinkissaa ja mitä vielä...
Suloisia nuo kisupehmot!

aino kirjoitti...

olen potenut eläinkuumetta koko ikäni. tällä hetkellä koira on, mutta haluaisin toisen.
ja joskus vielä ostan sen hevosenkin. ja kissoja ja kaikkia.
kissasta on hyvä aloittaa, niin kai minäkin muistaakseni sen ensimmäisenä sain ;-)

emäntä kirjoitti...

Hei kaikki, kiitos kommenteista!

Meillä on ollut kissa (joka tekaisi kaksi pentuakin, niistä luovuttiin) ja kivahan se oli. Mutta tie menee vieressä ja vei kissankin... Tytär osaa jo kaivata, muistelee yhä kuinka Ronja meni kissojen taivaaseen. Tästä on vuosi. Uusia elukoita ei luultavasti tule ennen kuin lapset ovat isoja, nyt on ihan tarpeeksi tekemistä ja säpinää muutenkin=)

Vaikka kyllä ne kissat on vaan niin ihania...

Tiukunen kirjoitti...

Ihania pehmokissoja! <3

Marja kirjoitti...

Mullakin on kissakuume. Juuri tänään haaveilin koulussa, kuinka olis kivaa, jos ois kissa kotona. No, todellisuus ei olis niin kivaa, kun olen allergikko. Mutta haaveillahan aina saa...

Meininkäinen kirjoitti...

Sinullapa on hieno blogi! Taisit saada minusta vakilukijan. ;)

Tanja kirjoitti...

Meillä tyttö toivoo koiraa, koska kissa meillä on jo ollut ja pikkuveli tuli helmikuussa :D Minulla olisi vaihtoehtoiset rodutkin valittu, mies on jo hävinnyt äänestyksessä 2-1, sillä Nyytiltä ei kysytty :)

Koo muistelee meidän Topi-kissaa vieläkin, kolmen vuoden jälkeen.

Edellinen Arki-kirjoitus tuntui tosi, tosi tutulta. Samoja "oman ajan kaipaus" -ajatuksia on ollut viime aikoina. Mutta lasten kanssa mennään nyt, yksin myöhemmin :) Tsemppiä arkeen!

Mari kirjoitti...

Aivan IHANIA kissoja... Meillä on koiria:)

Mari

emäntä kirjoitti...

Tiukunen, kiitos=)

Ilona, haaveilu on kivaa, eikä maksa mitään. Minullakin on joskus lapsena todettu kissa-allergia, mutta oireita ei ole ollut vuosiin. Tiedä sitten puhkeaako vielä joskus..

Kiva kuulla Meininkäinen, kiitos! Tervetuloa vaan uudelleenkin.

Hei Tanya, olen huomannut, että jotkut asiat lapset muistavat välillä liiankin hyvin, toiset taas unohtuu heti... On se kumma=D. Jään odottelemaan koirauutisia!

Mari, kiitos=)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Hienoja kissoja. Erityisesti ruskealla on ihana, lempeä, levollinen ilme.

emäntä kirjoitti...

Kiitos Helmiina!